Fastan vara basta intentioner, sa attraherar vi partner

Fastan vara basta intentioner, sa attraherar vi partner

Flera utav mina klienter ager svar att uts partner, arbete, livsstil skad framfor alltsamman kan dom inte selektera sig sjalva. De lever postumt normer skapade inom media, saso promotar e slags idealtillstand sasom befinner si omojligt att klara alldenstund det ick har nagot med det verkliga livet att handla.

Simon Sinek, brittisk skribent, marknadsforingskonsult samt antropolog, astadkommer nago traffande analys av millenniegenerationen, det vill saga dom saso ar fodda sam driftig. Han menar att manga inom millenniegenerationen har fatt hora utav avta foraldrar (grimas generation) att do ar fantastiska sam kan fa alltsammans dom vill aga ino livet. Nar de darpa blir vuxna moter dom en realitet darbort de ej befinner si speciella samt inte kan erhalla det de vill hava, enbart darfor att dom vill det. De doljer sin daliga sjalvkansla bortom nago mask utav tapperhe sam sjalvsakerhet och de satter forskonande filter kungen don i sociala medier odl att livet framstar fabulost. Det befinner sig synonym dopaminrusch saso man far nar herre roker, dricker, tar droger samt lirar spelet. Samhallet har restriktioner nar det galler narkotik och parti men icke runt smartphones.

Det befinner sig forte beroendeframkallande

Det ha beteende leder mo att millenniegenerationen far tufft att design meningsfulla relationer. Nar do kanner sig ensamma vander dom sig inte till ett indivi inte me mot ett apparatur. De kan avsanda tio sms mo kamrater sam mar forbattrin nar de far losning. Da tillats dom omedelbar lindring (dopamin). Men inom forlangningen leder det ha uppforande mot missmo. Millenniegenerationen inneha svart att bruka anspanning, befinner si otaliga och vill aga omgaende valbeha. Pa grund av far do tufft att finn djupt frojd samt varaktiga relationer. Relationer samt karriar befinner sig langsamma processer. De behover teori sig talamod, karlek mo livet samt att uppresa upp sin sjalvkansla. Allting det har tar tid.

Simon Sinek anser att det behovs finemang befa saso stode dessa unga persone med lyssnande, konflikthantering och kommunikation. Som far do att fatta att karlek, vanskap och valbehag goromal kraver nago anstrangning, och att beloningen befinner sig hur hane mar under resans passag.

Saken dar amerikanska psykologen Sherry Turkle skriver inom sin bok aterkomst at samtalet att dom ”identitetsskapande tekniker” saso slagit genom i vart forhallande mot vara smartphones skadar var formaga att prata. Manga av oss kanner nufortiden farhaga vid tanken gallande att ansprakslos op manniskor darfor att karl upplever att herre tappar kontrollen ino en rostsamtal samt darmed plikt hitta pa kungen ett angestskapande forstandig. Turkle avser att darfor at s empati odla kravs det nago kompetens att klara av befinna allena, att innehava overblivna ogonblick ino vara liv. Men radslan for sadana ”tomma” stun astadkomme att massa bruten oss kastar sig slut sociala medier darfor at undga kanna denna tomhet.

Saken da mediala kulturen ager likasa bilda orealistiska forvantningar villi parrelationen. Vi antaga att vi oavbrutet maste berora oss passionerat foralskade, eljes befinner si det nagot felaktigt pa relationen. Skad att bliva kar befinner si e regressivt bemyndigande. Det for oss genast tillbaka mot vart ”hungriga” karnpunkt, mot var ”hunger” postumt avseende, forsakran sam njutning. Saken dar sexuella bindningen vi saknar postum, upplosandet fran samtliga granser och tillstandet itu forening, paminner ifall anknytningen barnet i basta kollapsa inneha tillsammans sin primara vardgivare.

Dom far nago dopaminrusch nar do tillat ett sms eller likes

saso saknar dit formaga att bidra oss det vi behover saso vara vardgivare haft. Nar vi laker vart ”hungriga” blodpump fran tillstandet bruten invartes fattigdom samt nederlag kommer vi icke langre att dras mot partner sasom sarar oss kungen dito fason sasom vi blev sarade ino barndomen, inte med vi kommer att dras at folk saso har fallenhet att erhalla oss att uppleva oss mer alskling. https://kissbrides.com/sv/turkiska-kvinnor/ Det utspela mer forsavitt att ni solo utfor dig fardig stav karleken, ann att fokuser de kungen att patraffa nagon person saso befinner sig klar for dej.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *