Borta inte din partner avsiktligt. Och tand icke…

Borta inte din partner avsiktligt. Och tand icke…

Sporja icke forsavitt nagons nationalitet forsavit n avser etnicitet

1. lyset nar hen sover. Amna n betrada muggen mitt i natten sam befinner sig radd darfor att trilla? Upphetsad inte. Hor du konstiga lat och anta att e brutit sig in? Fri det solo.

2. Vilken osanning som helst befinner si just darfor at undfly ifran nagon bristfallig dejt. Dett innefatta huvudsak om det befinner sig nago dejt inte me aftonma. Andock forsavit dejten befinner si odl inte bra att ni overvager att vadja nago kompis bagatellartad tillsamman nagon fals anekdot forsavit en krank anhorig saso behover hjalp – emeda befinner sig det godtagbart att dra para.

3. Nar andra folk befinner sig har, konversera ick mot ditt sallskapsdju tillsammans rosten som du anvander nar er befinner si ensamma.

4. Var icke overdrivet intresserad utav singelkompisars dejtingappar. Ni kanske antar att ni verkar eldsjal nar du fragar forsavitt deras karleksliv och ber dom att belysa hurdan dejtingappar no funkar. Skad att forevis saken da morka verkligheten som befinner sig Tinder samtidigt ni uppg ”Vilket hall skal karl botten upp till genast ater?” befinner si va singels mardrom. Det blir bara nago paminnelse forsavitt hurda glat lottad n befinner si som hann motas din partner innan dejtingvarldens liknande mot gyttjebad blev det enda sattet att lokalisera karlek.

5. Det befinner si just att ghosta efter ett dejt. Ni traffades pro nagon barsa postumt jobbet, pratade ifall era arbetsplats och intressen i nan timm, och skildes til tillsamman en ”Det narvarand var roligt, vi hors!”. Skada sa gick det tre-fyra dagar och ingen horde utav sig. I det har laget ar det just att ghosta. Saken dar andra personen ar formodligen icke heller hugad, samt det befinner si betydligt forbattring att ej saga nagot annu att ringa ett ”Tack, skad icke tack–sms” a e ni inte ens varje hugad utav. Men det finns sarfall. Om er sms at massor postumt dejten och upprepade ganger pratade forsavitt att traffa upprepa, fortjanar dejten en sms. Skriv att kanslorna ej riktig var dar samt hor sedan aldrig utav de mer.

6. Ifall n ghostar, riktning dej franvarande for alltidDyk ej op veckor, manader eller ar senare tillsamman e sms forsavitt att ses aterigen alternativ darfor att bedja om befattning. Ett stig inte hemma, evig franvarande.

Det ar godtagbart att be om nagot hur en vill att deras

7. benamning ska uttalas. Sa lange ni utfor det tidigt samt inte me att det blir en grunka. Ifall n stoter villi nagon saso ni age traffat, men som ej kommer ihag ditt benamning, sag ” halloj, jag befinner sig x, vi inneha traffats”. Det signalerar att d har traffats, du kanner till det, det gor hen samt, skada ni befinner si sjys kanske att framfora ditt benamnin ino stallet darfor att personen amna tarva skammas.

8. Ifall en uttalar ett glos inkorrekt andock ni kanner til baksida av underben vederborande menade, ignorera det. Ingenting tillat e diskussion att do fortare ann nar en forstasigpaare paminner forsavit att gnocchi uttalas ”njo-ki” ej ”gno-ki”.

9. Sporja ick folk hur de fick covid. Du fragar bra ej hurda e fick klamydia? Det befinner sig icke din ensak hur personen i be om nagot smittades bruten covid. Dartill befinner si vi allihopa valdigt trotta villig langrandiga samt ointressanta ”sa blev mi smittad”-historier.

10. Det befinner si inte detsamma. Sam folj bestamt ej op Jamaican sexiga kvinnor tillsamman foljdfragan ”Nej, alltsa varje kommer n ifran no?”.

12. Tvartemot hur sa medborgare uppg, odla ar det fangslande att prata forsavit vadret. Stormar, skyfall samt 35 grader varmt inom Uppsala? Det finns kopiost att skaffa fra har.

13. Referera icke mot par eller ytterligare kvinn som ”damer”. Sarskilt ej om ni befinner sig man. Sam prata aldrig om din kvinnliga partner eller dotter saso ”min prinsessa”. Bara nej.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *