Varje medlem har en profil kungen sajten med grundligt information, en presentationstext och fotoalbum

Varje medlem har en profil kungen sajten med grundligt information, en presentationstext och fotoalbum

Badoo ar en dejtingsajt som under de senaste aren blivit mer och mer aktuell, och sak ar att den genast ar en av de storsta och mest valbesokta sajterna i Sverige. En inofficiell siffra sager att dejta land killar sajten inneha runt en halv miljon svenska medlemmar, vilket bor innebar att de flesta kan finn nagon adekvat dejt i narheten genom den.

Att inregistrera sig gar hejdlost flinkt. Det gar att antingen skapa ett speciellt konto, eller kan man valja att bruka sitt befintliga konto gallande t.ex. Facebook eller Google + forut att logga in gallande sajten (da behover man ej skapa nagot nytt konto alls). Det sistnamnda alternativet ar ledigt darfor man da heller inte behover halla reda pa ett n och losenord. Hur man an utfor behover man dock ej fylleri i sarskilt otaliga detaljer, och inom nagra minuter kan man besta poppis kungen sajten och vanda sida omkring bland medlemmarna. Man valjer sjalv hur precis man vill vara kungen sin profil och va man vill blotta om sig allena. Pa det viset skiljer sig inte Badoo speciellt avsevart fran andra dejtingsajter. Vill man bara ha nan sporadisk bild i fotoalbumet gar det bra, men forut att kunna betrakta andra medlemtliga bilder behover man samt ha laddat upp ett antal sjalv.I ovrigt finns det tva huvudfunktioner kungen sajten: soka och chatta med medlemt “encounters” som ar en slags natdejtingvariant fran speed dating.

Soka medlemmar

Sokfunktionen ar som sagt inriktad gallande att presentera medlemmar i narheten rent geografiskt. Det finns bra om filtermojligheter vilket gor det enklare att finn nagon som matchar ens egna specifika onskan; allting fran fundamental information som kon och alder till detaljer som intressen och utseende gar att filtrera kungen.

Nar man gott hittat nagon som matchar ens onskemal klickar man sig helt spartanskt in kungen dennes profil. I det laget kan man enkelt racka ivag ett foto chat-meddelande (vanliga “mail” finns inte gallande Badoo utan det ar chat som galler), och inneha man svang far man ett besvarande retur. Det kan dock tveklost avvakta en sma tillfalle alldenstund personen kanske ej ar online och redo att chatta just spann det tillfallet.Foredrar man en mindre pa rak arm klokt beraknande gar det att exempelvis posta en “gava” (symbolisk) till personen pro att kika om hag finns. I massa fall ar det dock troligtvis battre att skicka ett fartfyllt anslag direkt.

Encounters

Den andra stora funktionen gallande Badoo kallas pro “encounters”. Kungen flertal metod fungerar den som speed dating. Kungen skarmen far man upp bilder och fundamental information om en person, aven en fraga ifall man skulle kunna klura sig att dejta personen eller inte. Nar man svarat far man fort upp en ny, och processen fortsatter tills man gatt igenom alla personer i sin narhet.Andra medlemma sak, och skulle du och en annan medlem genmale “ja” kungen varandras profiler far ni upp en forfragan ifall ni vill kontakta varandra. Detta kan besta ett smidigt och kvickt metod att blada igenom medlemmar och hitta matchningar, men det ar i stort sett enbart baserat kungen utseende sa det galler att ha bra bilder uppladdade pa sajten. Ar man mer hagad av att soka baserat gallande egenskaper, intressen och snarlika ar det battre att anordna sig till den vanliga sokfunktionen.

Mobil-app

Badoo ar himla inriktat kungen att man ska hantera deras mobil-app forut att fa ut det mesta fran sajten. Exempelvis ar det hejdlost smidigt att ha appen gallande sin telefon for att chatta med andra medlemmar – notifiering kommer da in pa rak arm gallande telefonen nar man far ett nytt besked. Appen haller samt ens profil uppdaterad med ens aktuella position, sa att andra medlemmar spartanskt kan hitta en i sina sokningar efter medlemmar i narheten av dem sjalva. Det ar dock absolut intet krav att man anvander den – det gar utmarkt att hantera sajten fran datorn aven.

Betalfunktioner

Den som vill battre gallande forsvinna chanser och figurera en aning extra kan selektera att bruka sig av betalfunktionerna gallande Badoo. En funktion som kallas pro “Super powers” later dig ringa extra-installningar ocksa exempelvis kika vilka medlemmar som vill mota dig ( genom encounters), eller har lagt till dig som favorit. Du kan med Super powers samt stalla in sa att du personligen ar osynlig och kan surfa runt gallande sajten utan att andra medlemmar kan se att du besokt deras profiler.

Det finns tillika potential att inforskaffa sa kallade “credits”, som ar deras originell valuta. Med dessa kan du sedan anskaffa ett antal annorlunda funktioner, exempelvis sa att du kortvarigt rankar hogre i sokresultaten och darmed hittas av fler medlemmar. Man kan dessutom betala sina credits kungen en funktion som visar ens profil oftare i encounters, ifall man tycker att man ej far fullgod uppmarksamhet dar.Om betalfunktionerna ar varda att bruka eller ej ar upp till var och en att bestamma. Det gar utmarkt att bruka sajten dessutom utan dem, men man kan som sagt for battra pa forsvinna chanser en formodan om man ar villig att lagga nagra tior extra.

Ar Badoo vart att testa?

Darfor att det ar fort och spartanskt att inregistrera sig, och samt gratismedlemmar kan dra para nytta fran i stort sett all funktionalitet gallande sajten, tycker vi absolut att Badoo ar vart att testa. Nar man natdejtar kan man aldrig veta kungen forhand vilken sajt som kommer fungera bast pro ens personlig situation, och det ar darmed oftast vart att prova sa manga man kan. Det gar ju faktiskt aldrig veta vart dromdejten befinner sig – han eller hon kan dyka upp absolut nar och varje som helst!

Va tycker vi ifall Badoo?

Badoo ar en sajt som huvudsak ar pro den yngre generationen men naturligtvis ar alla valkomna. Arme gar det fort att hitta folk, gar flinkt att bli medlem och ar huvudsak en tjanst man anvander kungen sin mobiltelefon!

Baksida av underben kostar Badoo?

  • 100 krediter — 29 kr
  • 550 krediter — 139 kr
  • 1250 krediter — 289 kr
  • 2750 krediter — 549 kr

Det ar noll fordran att kopa krediter hos Badoo. Krediter anvands forut att forstora exponeringen av din profil kungen olika fason dartill att forstora antalet budskap du kan avsanda under en speciell tidsperiod.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *