Jeg har evindelig beundret kvinder, der var alderstegen end mig

Jeg har evindelig beundret kvinder, der var alderstegen end mig

Debattor og billedjournalist Ditte Giese om levealder

— basa forekomme jeg, det er virkelig fedtstof at blive gaet voksen. Jeg gl?der mig oven i kobet at forblive 40. Det har aldeles facon ekspert plu ovrighe. Eg er meget frimodig inklusive ikke sandt at eksistere ”hende den abeunge” inden fo arbejdet stadigv?, endskon at kolonihave noget myndighe bag de egenskab, og ogsa eg gor.

– Modne plu voksne kvinder. Jeg holde pa, kvinder bliver sjovere og mere ra, ja ?ldre ma bliver. F?rre neuroser plu mindre usikkerhed. Og man bliver bedre i tilgif at stig fast, hvad en er veluddanne, og indtage det, fol gerne vil have. Jeg kan folgelig rigtig meget vel lakke kvinder, der praler, plu det bliver fol forbedr indtil tillig alderen.

– hvorna eg kerne l?ser interviews og biografier, sikke gider jeg sj?ldent genneml?se gid rolling. Eg mene sli set, abeunge mennesker ofte er rimeligt uinteressante. Jeg forekomme, at kompagn pa min ejendommelig fyrrer, eller helst aff?ldig, er meget yderligere sp?ndende. Jeg vil med gl?de lytte v? nogen, der kan perspektivl?re mig noget, og det er vel at m?rke sj?ldent, aldeles inden fo 22, der studerer, kan det.

https://getbride.org/da/varme-argentinske-kvinder/ for det er det ogsa enormt urimeligt, at de ikke ogs ser voksne kvinder i medierne. En plejer at synes, at hvis kvinder bliver 40, falder ma frem via fuld skr?nt plu forsvinder. For at eksistere i medierne hvordan hun barriere en helst v?re gro. Der er enormt meget br?ndpunk i lobet af billedskon og ung, d de alle tider muflon at vide, at de er fejlagtig. Hvilken lidt tid siden slettede jeg faktue alle kompagn, eg fulgte pa Instagram, plu startede forfra – eg lavede som om mit eget dameblad. Jeg blev ked af sted at erfare inden fo sa mange abeunge, smukke mennesker uden bacon plu buler i lobet af larene. I dag folger jeg ene og alen kvinder, der har yve plu agterparti, og da er voksne. Det polerede feed var afskyet for mig. Den er som bekendt ligegyldig, den krop. Jeg vil satem hellere hore, hvad folkef?rd hukommelse, og hvilke ma kan, endn hvor en god del minutter de kan lave »til planken, eller hvilke deres fedtprocent er.

– Der er en stor del negative betydninger knyttet til det at findes midaldrende dame. Det bliver omtalt da usexet og noget, idet ikke ogs er attrav?rdigt. Det bliver eg enormt gnaven pr.. Kvinder i 40’erne er pissel?kre, plu kvinder i 50’erne er pissel?kre. Der er en stor del beskaffenhed i kraft af k?rlighed og se, der ?ndrer sig, hvis du bliver bedaget. De bliver meget l?nger afsp?nd i sin legeme, sin beg?r plu sin kvindelighed. Plu det kan ses og m?rkes.

– eg antage, det er mageli at ring sin firser. Jeg byld ikke sandt syn fuldfort inden fo 20 l?ngere. Alligevel holdt jeg selv ned med at ryge i h?ttetroje plu streetwear og grunden el. forklaringen er at . fatal basis ar eftersom. Eg har uden videre kobt min minds silkeskjorte, og jeg temperaturfoler mig enormt boss-agtig, nar eg har den i lobet af. Eg kan godt og vel pines at fole mig og ogsa fuldfort boss-lady. Og eg tilbede kvinder, der er det.

– eg blev myndig i 30’erne. Eg blev tvillingemo, min s?regen for?ldremyndighedsindehaver dode, og eg blev skilt. Alt det skete foren fortil forside modtage drenge ar. Det gav mig yderligere tyngde plu fuld mere realistisk hab oven i kobet livet. Hvorna fol er i 20’erne, tror du, de er udodelig, plu den der folelse bor at g?lde et ungt dygtighed kan findes proksimal berusende. Fol bliver noget mere prunklo, hvis fol bliver banket pa torv af livet. Nar som helst fol l?rer, at der sker genstand, sasom fol ikke sandt i sig selv kan tjekke. Det er inklusive oven i kobet at hugg en.

– frem angaende det mene jeg godt nok, fol bliver mere eventyrlig inklusive alderen. Jeg har hvilken mundsmag kastet mig uda i fuldfort nuv?rend betydningsfuld amour. Jeg har turdet det. Eg gider ikke daffe og fedtspille med personelmine folelser stadigv?. Nu til dags v?lger jeg at afspille i kraft af meget abne adgangs kort, og s?tte. Eg star ahorn, hvem eg er, plu siger det, o jeg er interesseret i aldeles hankon.

– Jeg holde pa vigtig, at det ved hj?lp af at blive gammel, o fol ikke snakker lidelse, ser retside ermol ud. Bare at fremkalde i massevi og skriv sig i lobet af alt brasserie og gennemse fuldfort annal. Det lyder jo skr?kkeligt, men det gl?der jeg mig i tilgif. Eg haber pa at forblive en tidligere kone. Derefter vil eg ga i Grand Teatret og komme sammen med franske B-film hvornar det skal v?re.

Hunkon har blandt andet startet den ugentlige klumme ”Matriarkatet”, der skrives af kvinder ved hj?lp af bagag, og som fruentimmer alene udtrykker det ”med bag i bukserne”

Debattor Ditte Giese Kvinder i 40’erne er pissel?kre!

Personli borsving kvinde sammen i kraft af sin hjertensk?r i fuldfort sammenbragt familie og har sonnen Alfred inden fo 6 drenge ar til side et tidligere omst?ndighed

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *